Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μπήκαμε στη φωλιά του άγριου sex! Στο εσωτερικό του πιο ανατρεπτικού σαδομαζοχιστικού spot στο κέντρο της Αθήνας!


Μπήκαμε στη φωλιά του άγριου sex! Στο εσωτερικό του πιο ανατρεπτικού σαδομαζοχιστικού spot στο κέντρο της Αθήνας!
Η πιο ανατρεπτική ερωτική επιχείρηση για gay άντρες βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας! Μάλιστα το καυτό spot δεν είναι κρυμμένο σε κάποιο στενό της πρωτεύουσας, αντιθέτως λειτουργεί σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πιο πολυσύχναστης περιοχής της πόλης, το Γκάζι.
...
Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία και δίπλα στα γεμάτα από κόσμο μαγαζιά, στην Οδό Κελεού έχει ανοίξει τις πόρτες του... ο παράδεισος των gay αντρών!
Tου Μάνου Μπανασάκη
Βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, η ιδέα αυτή ήρθε και στην Ελλάδα. Η μόδα των αυθεντικών dark rooms (σκοτεινών δωματίων) κυριαρχεί για περισσότερο από δύο δεκαετίες στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, όπως στο Βερολίνο, στο Άμστερνταμ και στο Λονδίνο. Χώρος σκοτεινός, φετιχιστική διακόσμηση που παραπέμπει σε σκληρές καταστάσεις και εξιτάρει τη φαντασία. Κλουβιά, ευρύχωρα δωμάτια για ερωτική συνεύρεση δύο ή και περισσότερων ατόμων, προβολές σκληρού πορνό με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο, καθρέφτες αλλά και διαμορφωμένοι χώροι για ιδιωτικές προβολές δύο ατόμων που επιθυμούν να απομονωθούν και να απολαύσουν privè τον έρωτα.
Στο συγκεκριμένο σεξο-χώρο οργανώνονται συχνά πάρτι με θεματικές βραδιές. Αυτές τις μέρες οι θαμώνες «υποχρεούνται» να προσαρμοστούν στις ανάγκες της ιδέας του πάρτι. Παράδειγμα, κάθε Κυριακή η είσοδος γίνεται μόνο με εσώρουχα. Στο χώρο της υποδοχής, αφού ο κάθε επισκέπτης καταβάλλει το αντίτιμο της εισόδου που ανέρχεται στα 8 ευρώ, αφήνει τα ρούχα του σε ένα ιδιωτικό ντουλαπάκι ασφαλείας, παίρνει το κλειδί και ανοίγει τη μαύρη πόρτα για να μπει στον κυρίως χώρο. Εκτός από τα πάρτι με εσώρουχα, που είναι γνωστά ως underwear parties, πραγματοποιούνται επίσης βραδιές bear, δηλαδή για τριχωτούς και γεροδεμένους άντρες, καθώς και βραδιές fist & fuck, που αναφέρονται σε πολύ σκληρό σεξ. Η επιχείρηση συχνά καλεί διάσημους gay πορνοστάρ που πραγματοποιούν ερωτικά σόου «προς τέρψιν οφθαλμών» των πελατών!
Και μίνι sex shop
Η εφημερίδα «News» επισκέφθηκε τον χώρο στο κέντρο της Αθήνας και σας παρουσιάζει όσα είδε! Στην είσοδο του συγκεκριμένου καταστήματος που βρίσκεται το ταμείο και τα ντουλαπάκια για να αφήσει ο κάθε πελάτης τα ρούχα του υπάρχει ένα μίνι sex shop. Πωλούνται δερμάτινα εσώρουχα, δονητές, χειροπέδες και οτιδήποτε θα μπορούσε να εξιτάρει την ερωτική φαντασίωση του κάθε επισκέπτη, ο οποίος βρίσκεται εκεί για να εκπληρώσει κάθε ερωτικό του απωθημένο. Η μεγάλη και βαριά μαύρη πόρτα οδηγεί στον κυρίως χώρο.
Η πρώτη εικόνα δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Μέσα σε ένα τεράστιο σιδερένιο κλουβί μια μεγάλη σεξιστική-φετιχιστική δερμάτινη καρέκλα με τέσσερις χοντρές αλυσίδες που τη συγκρατούν στον αέρα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του μεγάλου δωματίου. Ο φωτισμός στο σημείο είναι πολύ διακριτικός. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν δύο μεγάλοι σκοτεινοί χώροι, γνωστοί ως dark rooms, στους οποίους πραγματοποιούνται οι ερωτικές συνευρέσεις -σχεδόν δημόσια- όσων το επιθυμούν. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.
Το κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις πιο σκληρές, kinky καταστάσεις! Ένα δωμάτιο με βιτρίνα αντί για τοίχο, δάπεδο ντυμένο με πλακάκι τουαλέτας γι' αυτούς που έχουν φετίχ την ουρολαγνεία, γνωστό ως «pissing room» όπως ονομάζεται στη γλώσσα του σεξ.
Σε μεγάλη οθόνη που βρίσκεται ψηλά προβάλλονται ταινίες σκληρού πορνό. Μια μεγάλη σιδερένια μαύρη σκάλα οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο. Εκεί οι επισκέπτες θα βρουν καμπίνες με δερμάτινα κρεβάτια, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να κλειδωθούν και να απομονωθούν, ενώ στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν και glory holes (ειδικές τρύπες στον τοίχο για ικανοποίηση).
Χωρίς μπαρ και προσωπικό
Σε πολλά σημεία -και στα δύο επίπεδα- διατίθενται δωρεάν προφυλακτικά μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά στους τοίχους. Στο κατάστημα δεν υπάρχει μπαρ και προσωπικό. Η μουσική ακούγεται πολύ δυνατά και φυσικά αυτό συμβαίνει για να καλύπτονται οι ήχοι και οι κραυγές που πιθανόν βγαίνουν από τα «δωμάτια ηδονής». Δεν κυκλοφορούν πολλά ζευγάρια, κυρίως άντρες όλων των ηλικιών, μεμονωμένοι. Εδώ δεν χωράνε ντροπές. Πολλά γίνονται μπροστά στα μάτια σου. Αποκλειστικός στόχος όσων μπαίνουν εκεί είναι να βρουν την επαφή (ή τις επαφές) της μιας νύχτας. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει κοσμοσυρροή. Μετά τα κλαμπ, πολλοί πάνε εκεί για να βγάλουν ή για να χορτάσουν τα μάτια τους!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου