Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπιασαν σήμα σε κινητό επιβάτη του αεροπλάνου! Πού στρέφονται οι έρευνες - Ανοιχτό το ενδεχόμενο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπιασαν σήμα σε κινητό επιβάτη του αεροπλάνου! Πού στρέφονται οι έρευνες - Ανοιχτό το ενδεχόμενο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος το κόσμος τις εξελίξεις στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του boeing της Malaysian Airlines με 239 επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ένας κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Κίνας, η οικογένεια ενός κινέζου επιβάτη κάλεσε το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να συνδεθεί, έτσι τώρα οι μαλαισιανές αρχές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σήμα για να εντοπίσουν το Boeing, μετέδωσε σήμερα

Ο τηλεοπτικός σταθμός Beijing Television ανακοίνωσε ότι κάλεσε επίσης το κινητό τηλέφωνο του άνδρα και αρχικά φάνηκε να λειτουργεί, όμως στη συνέχεια η κλήση διακόπηκε.
Στο μεταξύ μαλαισιανοί ερευνητές εξετάζουν την ταυτότητα τεσσάρων επιβατών του αεροσκάφους, όμως δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν το Boeing 777 κατερρίφθη από τρομοκρατική επίθεση.
«Έχω στη διάθεσή μου και τα τέσσερα ονόματα», δήλωσε ο Χισαμουντίν Χουσέιν, που είναι και υπουργός Άμυνας, στους δημοσιογράφους.
Ο υπουργός Άμυνας Χουσέιν επιβεβαίωσε ότι μαλαισιανοί ερευνητές έχουν συναντηθεί με ομολόγους τους του αμερικανικού FBI και πρόσθεσε ότι η έρευνα επικεντρώνεται σε ολόκληρο τον κατάλογο των επιβατών.

«Θα εξετάσουμε όλον τον κατάλογο των επιβατών», πρόσθεσε ο Χουσέιν. «Δεν θα ερευνήσουμε μόνο τους τέσσερις ανθρώπους που αναφέρονται από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά όλους όσοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο», είπε ο ίδιος.
Εδείξεις δολιοφθοράς ή καταγγελίες για επίθεση δεν υπάρχουν. Όμως, στον κατάλογο των επιβατών που εξέδωσε η Malaysia Airlines περιλαμβάνονται τα ονόματα δύο Ευρωπαίων --του Αυστριακού Κρίστιαν Κότσελ και του Ιταλού Λουίτζι Μαράνλτι— οι οποίοι, σύμφωνα με τα υπουργεία Εξωτερικών των χωρών τους δεν επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Η αυστριακή αστυνομία σημείωσε ότι εντόπισε τον Κότσελ ασφαλή στο σπίτι του, ενώ πρόσθεσε ότι το διαβατήριό του είχε κλαπεί πριν χρόνια όταν είχε ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη.
Το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι κανένας Ιταλός δεν επέβαινε στο Μπόινγκ, παρότι το όνομα του Μαράλντι περιλαμβάνεται στον κατάλογο των επιβατών. Η μητέρα του, Ρενάτα Λούτσι, είπε στο Ρόιτερς ότι το διαβατήριο του γιου της έχει χαθεί και μάλλον του το είχαν κλέψει στην Ταϊλάνδη το 2013.

Η κινεζική εφημερίδα Xiamen Daily ανέφερε ότι ένας από τους ανθρώπους που φερόταν να ταξιδεύει με το Μπόινγκ βρίσκεται στο σπίτι του στην Κίνα. Το όνομα στο διαβατήριο δεν αντιστοιχεί στον αριθμό διαβατηρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η ταυτότητα του κινέζου επιβάτη είναι μεταξύ αυτών που ερευνώνται.
Ευρωπαίοι και αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν επισημάνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για δολιοφθορά ή επίθεση και ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις για τα κλεμμένα διαβατήρια.

Σύμφωνα με αξιωματούχο, οι επιβάτες που ελέγχονται έχουν όλοι αγοράσει τα εισιτήριά τους από τις China Southern Airlines, οι οποίες μοιράζονταν την πτήση με τη Malaysia Airlines.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου