Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού της Μενεγάκη για τον πατέρα του!!!


Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού της Μενεγάκη για τον πατέρα του!!!
Στηρίζει τον πατέρα του με τον καλύτερό τρόπο. Ο Θοδωρής Μισόκαλος μπορεί να έχει αδερφή την διάσημη Ελένη Μενεγάκη-μέσω της οποίας τον μάθαμε κι εμείς- όμως στις πράξεις του παραμένει απλός και όχι ψωνισμένος....

Λατρεύει την οικογένεια του και έχει αδυναμία στον πατέρα του. Μπορεί άλλο παιδί στην ηλικία του να μην είχε την όρεξη και τη διάθεση να τον «προμοτάρει» τόσο ή ακόμα μπορεί να το θεωρούσε και …. «ντεμοντέ» να ασχολείται με αυτό το είδος της μουσικής, όμως ο Θοδωρής όχι μόνο δε ντρέπεται αλλά δημοσίως αναφέρεται πάντα στον πατέρα του και στα τραγούδια του.
Πρόσφατα ο Στέλιος Μισόκαλος είχε μια live βραδιά στη Κύπρο όπου σπουδάζει ο γιος του. Ο Θοδωρής ήταν όλη την ώρα δίπλα του, μάζεψε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε και θαύμαζε τον πατέρα του. Μάλιστα το πρωί της επομένης μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και την ορχήστρα.
«Τhelw na euxaristisw mesa apo thn kardia mou osous vrethikan xthes to vrady gia ton Stelio..Htan sigkinitiko..Eyxaristw EGW proswpika thn orxistra ths demetras nicolaou gia thn apsogi synergasia , exontas thn ikanothta na emfanizetai kai na eksafanizetai opote thelei…pragmatika magikoi….!!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου