Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο Ματθαίος σκίζει το νυφικό της Αναστασίας

Ο Ματθαίος κατεβαίνει στα Χανιά.  Μαζί του έχει πάει και η Αλεξία προκειμένου να γνωρίσει τους συνεταίρους των Ματθαίων. Όταν όμως τη βλέπει η Αναστασία θεωρεί οτι είναι ερωμένη του Ματθαίου και ξεσπάει. Αγνοεί όμως οτι ο  λόγος που ο Ματθαίος πήγε στα Χανιά είναι για να την ξαναδεί. Όταν οι δυο τους συναντιουνται, ο Ματθαίος προσπαθεί να την πείσει να μην παντρευτεί τον Αντώνη. Όμως τελικά πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα και η σύγκρουση των δύο πρώην εραστών είναι για άλλη μια φορά επεισοδιακή.

Ο Ματθαίο δεν μπορεί να δεχτεί αυτό το γάμο και αποφασίζει να παίξει το τελαυταίο του χαρτί. Έτσι, λοιπόν πρίν το γάμο της Αναστασίας πηγαίνει να την βρεί προκειμένου να της αποκαλύψει το λόγο που δεν την παντρεύτηκε πριν 8 χρόνια. Εκείνη βλέποντας τον μπροστά της σοκάρεται, όμως στην πορεία διαπιστώνει πως όλα αυτά όσα της λέει ο Ματθαίος παρουσιάζουν κενά. Αμέσως απευθύνεται στον θείο της, που όμως τα αρνείται όλα παρουσιάζοντας της την δική του εκδοχή.

 Και όμως κανείς από τους δύο δεν λέει ψέματα αφού όπως αποδεικνύεται ο Ματθαίος δεν γνωρίζει όλο το παρασκήνιο. Από την άλλη, όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου ο Σήφης ανησυχεί όλο και περισσότερο. Η φοβία του είναι μην τυχόν η Αναστασία ακολουθήσει το Ματθαίο και τα διαλύσει όλα. Για αυτό το λόγο απειλεί τον Αχιλλέα να απομακρύνει τον Ματθαίο που βρίσκεται συνεχώς στα Χανιά.

Οι προετοιμασίες του γάμου της Αναστασίας και του Αντώνη συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Για αυτό το λόγο και ο Σήφης δίνει εντολή σε δικούς του ανθρώπους να φυλάνε συνεχώς το σπίτι. Όσον αφορά το Ματθαίο, όχι μόνο δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα του γάμου της Αναστασίας, αλλά είναι αποφασισμένος να τον διαλύσει! Προσπαθεί για ακόμη μια φορά να προσεγγίσει την Αναστασία προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με την Αλεξία. Μια νύχτα πρίν το γάμο ο Ματθαίος φτάνει στα άκρα. Συναντάει την Αναστασία και της σκίζει το νυφικό.
ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ ΜΑΤΖΙΑΡΛΗ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου