Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κάλεσμα Χρίστου Χριστόφια έξω από τη Βουλή την Τρίτη




Κάλεσμα του Χρίστου Χριστόφια, υιού του τέως προέδρου της Κ.Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, μέσω του Facebook, για μαζική παρουσία έξω από τη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη.
“Όλες και όλοι, έξω από τη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη, ώρα 15:00, για να βροντοφωνάξουμε πως «Δούλοι του 21ουαιώνα δε θα γίνουμε». Όλες και Όλοι, να απαιτήσουμε την καταψήφιση του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης” αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ανακοίνωση – κάλεσμα Κ.Σ. ΕΔΟΝ στην κινητοποίηση της Κίνησης Πολιτών ενάντια στις Ιδιωτικοποιήσεις & τις Πολιτικές Λιτότητας
Η ΕΔΟΝ, καλεί τους νέους της Κύπρου όπως δώσουν βροντερό παρών στην παγκύπρια κινητοποίηση της ερχόμενης Τρίτης, που διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών ενάντια στις Ιδιωτικοποιήσεις και τις Πολιτικές Λιτότητας. Για τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους εργαζόμενους και τους άνεργους, η αντίσταση και η αντίδραση ενάντια στα όσα δρομολογούνται με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση, είναι επιτακτική και επιβεβλημένη.

Η Μεγάλη Τρίτη, πρέπει να καταστεί ημέρα αντίδρασης σε βάρος της καταστροφικής προοπτικής που προδιαγράφει το Μνημόνιο για την κυπριακή οικονομία, τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Δεν αποδεχόμαστε τη λογική της Τρόικας και των συνεχών υποχωρήσεων και δεν πρόκειται να γίνουμε όμηροι της προσέγγισης που θέτει με δογματικό τρόπο το μνημόνιο, ως τη μόνη επιλογή.
Οργανωνόμαστε, αντιστεκόμαστε και εντείνουμε την πάλη για έξοδο από την Τρόικα και τις μνημονιακές κατευθύνσεις. Εναλλακτικές προτάσεις υπάρχουν και η κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και τα οργανωμένα σύνολα, οφείλουν όπως συζητήσουν μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις έτσι ώστε να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις για τον κυπριακό λαό.
Όλες και όλοι, έξω από τη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη, ώρα 15:00, για να βροντοφωνάξουμε πως «Δούλοι του 21ουαιώνα δε θα γίνουμε». Όλες και Όλοι, να απαιτήσουμε την καταψήφιση του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου