Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Λύγισε ο μεγάλος Βασίλης Καρράς στην πίστα του Teatro. Το συγκινητικό τέλος και η αγκαλιά που έδωσε στα παρασκήνια..Όλο το ρεπορτάζ.


Λύγισε ο μεγάλος Βασίλης Καρράς στην πίστα του Teatro. Το συγκινητικό τέλος και η αγκαλιά που έδωσε στα παρασκήνια..Όλο το ρεπορτάζ.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό πoυ ζήσαμε στο Teatro.... Ένας ερμηνευτής με τέσσερις δεκαετίες επιτυχιών έκλαψε με λυγμούς και έκανε περίπου 2500 κόσμο να ανατριχιάσει απο το πρόγραμμά του που θύμισε Βασίλη του 1980.......

Ήταν λίγο μετά τις 06.00 το πρωί όταν ο Βασίλης Καρράς δέχτηκε στην πίστα χιλιάδες λουλούδια και αναγκάστηκε να καθήσει επάνω τους χρησιμοποιώντας τα σαν καρέκλα. Αφού ερμήνευσε επιτυχίες που για πρώτη φορά έλεγε στο πρόγραμμα που έσπασε κάθε ρεκόρ με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη, πέταξε το μικρόφωνο, έκανε μια μεγάλη υπόκλιση και φίλησε έναν - έναν τους μουσικούς του σε μια κίνηση σεβασμού και εκτίμησης .
Στην συνέχεια κοντοστάθηκε στην πίστα και υψωσε το χέρι του σε όλο αυτό τον κόσμο φωνάζοντας σας αγαπώ πολύ. Αυτό όμως που εγώ σαν Χάρης δε θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου, σαν εικόνα είναι η αγκαλιά που δωσε στον Κώστα Μπερτάκη( επιχειρηματία του Teatro) ακριβώς πίσω απο την σκηνή και το κλάμα λίγων λεπτών που μας ανατρίχιασε αυτούς τους τρείς ανθρώπους που ήμασταν δίπλα τους. Μια ιστορία΄ολόκληρη δε μπόρεσε και λύγισε στην αγκαλιά ενός ανρώπου που για πολλά χρόνια στηρίζει και φιλοξενεί τον Βασίλη Καρρά με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο του. Δάκρυα απο δυο άνδρες που έδειξαν να ξέρουν τι εστί φιλία κάνοντας στην άκρη όλα αυτά που εμπεριέχουν χρήμα, δόξα και φώτα δημοσιότητας. Αυτές είναι οι αθέατες πλευρές μεγάλων καλλιτεχνών και μεγάλων συνεργασιών....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου