Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Έλσα Αναστασιάδη: O σύζυγος μου έχασε πάνω από 15 εκατ. από το κούρεμα Η πρώτη της συνέντευξη!!



Απαντήσεις όσον αφορά τα εκατομμύρια που έβγαλε η εταιρεία του συζύγου της στο εξωτερικό, δίνει η κόρη του Αναστασιάδη, Έλσα Αναστασιάδη – Λούτσιου.
H  κόρη του Προέδρου μιλώντας στο ¨Πρώτο Θέμά" μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο σύζυγος της έχασε πάνω από 15 εκ. από το «κούρεμα. Η Έλσα Αναστασιάδη – Λούτσιου, στην συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε ότι ποτέ δεν μεταφέρθηκαν 21 εκατ. ευρώ εκτός Κύπρου, αλλά μεταφέρθηκε το ποσό των 10,5 εκατ. σε τράπεζα του εξωτερικού για επιχειρηματικές πράξεις, μια εκ των οποίων αφορούσε απόκτηση ακινήτου του Ελληνικού Δημοσίου στην Λευκωσία, κάτι που δεν έγινε και τα λεφτά αυτά δόθηκαν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, από την οικογένεια του συζύγου της, για ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων. 
Αναφορά έκανε και στις αποφάσεις του Eurogroup, που στάθηκαν η αιτία η εταιρεία και η οικογένεια του συζύγου της να χάσουν περισσότερα από 15 εκατ., λέγοντας πως, “αν όντως υπήρχε ενημέρωση εκ των έσω, γιατί δεν απέστειλαν στο εξωτερικό όλες τις καταθέσεις τους και υπέστησαν τις ζημιές";
Και η ίδια σε προσωπικό  και επίπεδο επαγγελματικό, έχασε χρήματα, ανέφερε στην συνέντευξη της, μιας και το δικηγορικό γραφείο είχε σημαντικές απώλειες, ενώ είπε συγκεκριμένα, «εδώ όμως υπάρχει κόσμος που πραγματικά υποφέρει. Με μένα θα ασχολούμαστε;».
Όσον αφορά την περιβόητη λίστα με τα 6000 άτομα και εταιρείες που φέρονται να έβγαλαν χρήματα εκτός Κύπρου, στην οποία βρίσκεται και το δικό της, η κόρη του Προέδρου ανέφερε ότι το όνομα της δεν περιλαμβάνεται στην λίστα, απλά προστέθηκε πριν αυτή δοθεί σε τηλεοπτικό κανάλι και έκανε λόγω για παράδειγμα πολιτικής εκμετάλλευσης και μάλιστα καλά ενορχηστρωμένο.
Απάντηση δίνει και για τον θόρυβο που έγινε για εμφάνιση της, την κρίσιμη βραδιά του Eurogroup,  σε κέντρο που τραγουδάει ο Ρέμος. Η κ. Λούτσιου είπε πως βρισκόταν στην Αθήνα οικογενειακώς για τα Κούλουμα, «ούτε στον Ρέμο πήγαμε, ούτε σε άλλο νυχτερινό κέντρο. Μα θα ήταν ποτέ δυνατόν να κρίνεται το μέλλον της Κύπρου και εγώ να διασκεδάζω; Προκαλώ δε αυτούς που δήθεν με είδαν στον Ρέμο να βγουν επώνυμα και να το δηλώσουν», είπε.
Μεταξύ άλλων, η κόρη του Προέδρου απολογείται για τον έως τώρα ακριβό τρόπο ζωής της και τόνισε ότι αυτές ήταν συνήθειες μιας άλλης εποχής, πριν από την κρίση. «Σίγουρα πάντως δεν έκλεψα. Δούλευα και δουλεύω σκληρά. Τώρα μάλιστα ακόμη πιο σκληρά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου