Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τραγωδία στην Καβάλα: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε


ΚΑΒΑΛΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Ένα ανείπωτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όπου ένας 43χρονος σε μια έξαρση ερωτικού πάθους πυροβόλησε μετά από καυγά την 33χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών τους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στην σχέση του και, μετά τον τελευταίο διαπληκτισμό, η 33χρονη είχε πάρει τα δυο μικρά παιδιά της και είχε μείνει στο πατρικό της δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει.
Όπως αναφέρει το kavalawebnews.gr, το πρωί ο πατέρας των παιδιών εισέβαλε στο σπίτι των γονιών της οπλισμένος με μια κυνηγετική καραμπίνα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ, τραυματίζοντάς την θανάσιμα μπροστά σε όλη την οικογένεια.
Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο κατά πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.
Ο παππούς και η γιαγιά απομάκρυναν αμέσως από το σπίτι τα ανήλικα παιδιά που είχαν υποστεί σοκ βλέποντας τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στον τόπο του εγκλήματος και της αυτοκτονίας του δράστη βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, οι οποίοι ερευνούν τις πτυχές της πρωτοφανούς τραγωδίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου