Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τόνι Σαβέβσκι: "Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα"

"Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα", δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τόνι Σαβέβσκι στην συνέντευξη τύπου, για τον πρώτο αγώνα μπαράζ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. "Πάντα θέλουμε το κάτι καλύτερο, το μόνο που γράφει ιστορία είναι το ποιός πήρε το πρωτάθλημα και ποιος το κύπελλο", τόνισε ο Σκοπιανός τεχνικός. 


"Όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μπουν στα πλέι οφ. Είμαστε αναγκασμένοι από το πρώτο παιχνίδι να κυνηγήσουμε τους 3 βαθμούς για να καταφέρουμε τον στόχο μας, που είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Τα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά δύσκολα, πιστεύω είμαστε καλά προετοιμασμένο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάμε πιο πάνω εκεί που θέλουμε εμείς".

Για το αήττητο του ΑΠΟΕΛ: 
"Είναι διαφορετικά τα πράγματα για εμάς και διαφορετικά για το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ χωρίς να βάζω ποσοστά είναι και το φαβορί για τον τίτλο, τα υπόλοιπα όμως δεν αλλάζουν κάτι. Δεν σκεφτόμαστε διαφορετικά".

"Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα, οι συγκυρίες είναι διάφορες, ο καθ' ένας έχει τους δικούς του λόγους. Έχουμε καλά παιδιά και καλούς ποδοσφαιριστές. Ο καθ' ένας κάνει εικασίες, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ό, τι και να κάνεις στην ζωή σου αμφισβητείσαι μια ζωή, μόνο όταν πεθάνει κάποιος αναγνωρίζεται η αξία του".

"Πάντα θέλουμε το κάτι καλύτερο, το μόνο που γράφει ιστορία είναι το ποιός πήρε το πρωτάθλημα και ποιος το κύπελλο".

Για τις προπονήσεις της εβδομάδας: "Δεν είδα κάτι διαφορετικό, απλά λέω ότι αυτό τον ενάμιση μήνα, θα έχουμε ματς φωτιά. Εμείς είμαστε και στο κύπελλο όπως και η ΑΕΚ και όλα επιβάλλονται να τα υλοποιήσουμε και να τα βάλουμε σε σωστό δρόμο".

Για το κύπελλο: "Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό μετά θα έρχονται και τα επόμενα, το ίδιο ισχύει και στους αγώνες πλέι οφ".

Για το βασικό σχήμα: "Είμαστε 19 παίκτες χωρίς να προσβάλλω τους μικρούς που δεν έχουνε συμμετοχή. Είμαστε χωρίς καμία μεταγραφή και φυγή δύο παικτών, ο Μορέιρα αναγκάστηκα είναι στην Ομόνοια μετά τη φυγή του Λεόνι. Είμαστε όλοι άξιοι, που καταφέραμε να βγάλουμε την χρονιά με αυτό τον τρόπο".

Για τον Χάρη Κυριάκου: "Θα τα βγάλει όλα το ιατρικό ανακοινωθέν".

"Φοβάμαι τα κομπλιμέντα και τους επαίνους πάρα πολύ γιατί μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν".

Για το ότι δεν δέχθηκε γκολ ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία παιχνίδια: "
Είναι μια έξτρα δοκιμασία για εμάς".

Για τον απολογισμό της α' φάσης: "Δεν χρειάζεται, αυτό που μας καίει είναι τα πλέι οφ και το κύπελλο όσο μπορούμε να είμαστε κοντά στο στόχο μας. Ο κόσμος ήταν όλο αυτό το διάστημα πολύ κοντά στην ομάδα και το σωματείο. Το σωματείο και η ομάδα τους έχει ανάγκη, όποια κριτήρια και όποιο αποτέλεσμα και αν πάρουμε, δεν πρέπει να απογοητεύονται και να ενθουσιάζονται πολύ εύκολα".

Για την επόμενη σεζόν:
 "Περιμένουμε την τρόικα να μας πει (σ.σ γέλια). Επαναλαμβάνω αυτό που προέχει είναι τα πλέι οφ, ο σχεδιασμός υπάρχει και δεν υπάρχει λόγω της κατάστασης που ξέρετε. Δεν ισχύει μόνο για την Ομόνοια, αλλά και για όλες τις ομάδες. Στα υπόλοιπα θα μας απαντήσει ο χρόνος".

Για τις εκδηλώσεις της Ομόνοιας: "Πρέπει να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, ανεξάρτητος αποτελέσματος".

Αντρέας Δημητρίου: "Σήμερα είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των πακέτων και αύριο θα υπάρχουν τα πακέτα μέχρι τις 11:00 στην Green Boutique. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και στο κάλεσμα της διοίκησης, αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια με τα πακέτα. Θεωρούμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 15 ευρώ το κανονικά και 10 το μαθητικό, θα υπάρξει ανακοίνωση από το σωματείο. Τα πρωτόγνωρα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στον τόπο μας, έχει περιορίσει την εισροή χρημάτων, σε σχέση με το τι γινόταν τις πρώτες μέρες της εκστρατείας. Κρατάμε την απίστευτη αγάπου που μας δείχνει ο κόσμος μας. Η Ομόνοια θα είναι κερδισμένη είτε περάσει τα κριτήρια είτε όχι, έχει μεγαλώσει η οικογένεια μας. Πιστεύουμε θα περάσουμε τα κριτήρια. Από εκεί και πέρα οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου