Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Students Aid - Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 τις 5 το απόγευμα στην αυλη των Κεντρικών Κτιρίων του Πανεπιστημίου Κύπρου







Το Students Aid αποτελείται από ομάδα φοιτητών που σκοπό έχουν να συνεισφέρουν ενεργά στο κοινωνικό σύνολο. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού διοργανώνουν Φιλανθρωπική Εκδήλωση με μουσική, παζαράκι και πολλά δώρα.

Θα μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη μουσική εκδήλωση.
Μια πλειάδα καλλιτεχνών και φοιτητικών συγκροτημάτων θα συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή.

Αντί εισιτηρίου σας καλούμε να προσφέρετε ότι μπορείτε σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα ενισχύσουν οργανωμένα σύνολα και κοινωφελή ιδρύματα για στήριξη αυτών που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Ταυτόχρονα θα λειτουργεί παζαράκι με χειροποίητα και μεταχειρισμένα είδη. Θα κυκλοφορήσουν επίσης λαχνοί, οι οποίοι θα κληρώνουν πλούσια δώρα. Όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από το παζαράκι και τους λαχνούς θα δοθούν στο ταμείο ευημερίας φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. 


 Ηρόδοτος Μιλτιάδους - Νικόλας Χριστοδούλου
Τον Ηρόδοτο τον έχετε γνωρίσει μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Σίγμα ‘Άσπρα Μπαλόνια‘, όσοι την εθωρούσατε βέβαια. Που λέτε ο Ηρόδοτος κάμνει τον ηθοποιό. Την Κυριακή εννά μας κάμει τον τραγουδιστή. Μαζί του θα φέρει τζαι το Νικόλα στην κιθάρα τζαι ελπίζουμε πως εν τόσο καλός τραγουδιστής, όσο τζαι ηθοποιός! Τζαι επείδη ξέρουμε ότι το Ηροδοτούι μας εν παρεξηγά, είπαμε να κάμουμε έναν πρόλογο έτσι λλίο πιο χαλαρό. Έλατε να τον απολαύσετε, αλήθκεια εν πολλά καλός!




 

Η ομάδα των Cheerleaders του Πανεπιστημίου Κύπρου δημιουργήθηκε το 2008. Αρχικά έκαναν εμφανίσεις στις τελικές γιορτές του Αθλητικού Κέντρου και στη συνέχεια η ομάδα άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα πρωταθλήματα και εκδηλώσεις εντός και εκτός του Πανεπιστήμιου. Σκοπός της δημιουργίας της ομάδας αυτής ήταν και θα είναι ο εμπλουτισμός του καλλιτεχνικού.

 
Μαζί μας θα είναι και οι Momentos με τους Αννίτα Κανναουρίδου, Άγγελο Παπαγγελοδήμου, Γιώργο Παπαγγελοδήμου, Νίκο Τρίκκη, Ισίδωρο Γεωργίου και το Λοΐζο Αγαπίου!
 
 Εκ μέρους του Μουσικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου θα είναι στην παρέα μας η Βασιλεία Μέλιου στη φωνή, η Μύρια Ιωνά στην κιθάρα και ο Κωνσταντίνος Γένης στην κιθάρα και τη φωνή!




Στην παρέα μας θα είναι ο Παύλος Χριστοφή!


 Στην παρέα μας θα είναι επίσης η Παμπίνα Κοντέα και ο Γιάννης Φατούρος!





 Στην παρέα μας θα είναι και η Μαριάννα Πιερέττη!

Photo: Στην παρέα μας θα είναι και η Μαριάννα Πιερέττη!

 Θα μας μαγέψουν με το χορό τους..... η Έλια Χαραλάμπους, ο Steve Boris και η Shushan Minasian !


Photo: Θα μας μαγέψουν με το χορό τους..... η Έλια Χαραλάμπους, ο Steve Boris και η Shushan Minasian !

 Μαζί μας θα είναι η Μαρία Θεοδότου και ο Άγγελος Αυγουστή! Με τη συνοδεία του Στυλιανού Γερασίμου στο πιάνο

Photo: Μαζί μας θα είναι η Μαρία Θεοδότου και ο Άγγελος Αυγουστή! Με τη συνοδεία του Στυλιανού Γερασίμου στο πιάνο 
Στην παρέα μας θα είναι ο Στέλιος Κωνσταντάς !

 Photo: Στην παρέα μας θα είναι ο Στέλιος Κωνσταντάς ! 

Μαζί μας θα είναι ο Hovig!



Ένα νέο γκρουπ με ευχάριστη διάθεση και χιουμοριστικό χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη μπάντα προέκυψε από τις κοινές απόψεις και τους κοινούς στόχους των τριών μελών της. Αρχικά απλά περνούσαν χρόνο μαζί. Σιγά-σιγά αποφάσισαν να δημιουργήσουν και κάτι κοινό μαζί. Αν και κατά κόρον cover band, το δικό τους στοιχείο και τα δικά τους προσωπικά κομμάτια δεν λείπουν από το πρόγραμμα.  
 

Άκης Τρικωμίτης
Ο Άκης είναι 20 χρονών. Έχει τελειώσει κιθάρα στο Μουσικο Ωδειο «ΕΜΜΕΤΡΟΝ» καθώς και το «Music Project» στο Μουσικο Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους. Έχει εμφανιστεί σε ταβέρνες και μπαράκια.


Λούης Παναγιώτου - Γιώργος Σάββα
Ο Λούης ασχολείται από μικρή ηλικία με το πιάνο και το τραγούδι. Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς και έχει αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον Πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού Junior Eurovision 2006. Πριν απο 2 χρόνια συμμετείχε στους τελικούς του προγράμματος Performance.
Μαζι με τον Γιωργο Σαββα δημιούργησαν το σχήμα TUNE ON TUNE όπου πραγματοποιούν βραδιες κάθε Πέμπτη.
Έχει περάσει στο Berklee College of Music στον κλάδο Voice Performance και στο Columbia College of Chicago στον κλάδο Musical Theatre.

Steve Boris
Ο Steve άρχισε να καλλιεργεί πάθος του για την τέχνη του χορού από πολύ νεαρή ηλικία στο Καμερούν. Ο Steve ασχολείται επαγγελματικά με το χορό τα τελευταία 10 χρόνια. Βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για νέες μορφές χορού, έτσι ώστε να βελτιώνει συνεχώς το προσωπικό του στυλ. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς χορού, όπου πέτυχε σημαντικές διακρίσεις. Μερικές από αυτές είναι η κατάκτηση του τίτλου Champion of BIG BOUNCE BATTLE στο Monaco (France) το 2004 με το συγκρότημε LIL DOLPHIN. Έχει επίσης συμμετάσχει ως χορευτής στη συναυλία του Armin van στη συναυλία που έγινε στις 18/8/2011.
 
Σας περιμένουμε όλους!!!

Αντί εισιτηρίου σας καλούμε να προσφέρετε ό,τι μπορείτε σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα ενισχύσουν τη Φιλανθρωπική Εταιρεία Υποστήριξης Οικογενειών «Αγκαλιάζω» και στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, για στήριξη αυτών που το έχουν πραγματική ανάγκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου