Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Διάσημοι DJ's ετοιμάζονται για συναυλία στα κατεχόμενα


Με παραπλανητικές διαφημίσεις, εταιρείες στα κατεχόμενα, προσπαθούν να προωθήσουν στο εξωτερικό, μουσικό φεστιβάλ, σε στάδιο στην κατεχόμενη Λευκωσία. Ηδη Ελληνοκύπριοι απο την Κυπρο και το εξωτερικο, άρχισαν εκστρατεία ενημέρωσης, ενω ήδη απέστειλαν και ενημερωτικές επιστολές, στους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων των διασημων dj's, oι οποίοι θα συμμετάσχουν.
Τελευταία ενημέρωση: 14 Μαίου 2013

 
Χωρίς να δίνουν διευκρινήσεις, για την πολιτική κατάσταση στο νησί, αλλά ούτε και αναφέρουν οτι το εν λόγω μουσικό φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι εταιρείες προώθησης στα κατεχόμενα, επιχειρούν με παραπλανητικές διαφημίσεις, κυρίως στο διαδίκτυο, να προσελκύσουν επισκέπτες.Με όπλο, τη  συμμετοχή, οπως αναφέρουν, παγκοσμίου φήμης djs. 
 
Το Virgin Island festival, οπως εχουν ονομάσει το φεστιβάλ,έχει δική του σελίδα στο διαδύκτιο, οπως επίσης στο Facebook και το Twitter. και στις οποίες προβάλλονται συνεχώς, μαγνητοσκοπημένα βιντεο, με διεθνούς φήμης dj και καλλιτέχνες, που καλούν τον κόσμο να συμμετέχει. 
 
Ουτε όμως και οι διάσημοι καλλιτέχνες διευκρινίζουν σε ποια πλευρά της Λευκωσίας θα παίξουν μουσική. Με το ερώτημα, κατά πόσο το γνωρίζουν ή όχι ή ακόμα να αδιαφορούν, να αιωρείται. Οι διοργανωτές, σε ερωτήσεις ενδιαφερομένων για την αγορά εισιτηρίων, σε πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, απαντούν λακωνικά πως δεν υπάρχουν σημεία πώλησης, ενώ δεσμεύονται για online πωλήσεις, ανήμερα του φεστιβάλ. 
 
Οι pop-up διαφημίσεις αναφέρουν μάλιστα πως πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός ολόκληρης της Κύπρου. Το φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου, όμως κατά πόσο θα διεξαχθεί τελικά έχοντας στα decks Paul Van duke, Rank, 4 strings & Daniel Wanrooy, παραμένει άγνωστο.
 
Ηδη Ελληνοκύπριοι που ζουν στην Κύπρο και το εξωτερικό έχουν αρχίσει εκστρατεία ενημέρωσης για την Κατοχή στην Κύπρο, ενώ έχουν αποστείλει και ενημερωτικές επιστολές στις δημόσιες σχέσεις των διάσημων συμμετεχόντων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου