Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο πιο sexy άνδρας του κόσμου μένει ακόμα με τη μαμά του!



Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ο Bradley Cooper, ο πιο sexy άνδρας του 2011 αποδείχθηκε… μαμάκιας!!!!!
Ο γοητευτικός ηθοποιός, που έχει κάνει πολλές γυναίκες να καρδιοχτυπήσουν για χάρη του, αποκάλυψε ότι τα τελευταία δύο χρόνια μένει και πάλι με τη μητέρα του, κάτι που μάλλον θα του στοιχίσει πολλές κατακτήσεις.
bradley1.jpg
Που λέτε λοιπόν ο Bradley αποφάσισε να μείνει και πάλι με τη μαμά του, μετά το θάνατο του πατέρα του από καρκίνο. Όπως αποκάλυψε μάλιστα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Details, το γεγονός αυτό, βοήθησε και τους δύο να ξεπεράσουν τη μεγάλη απώλεια του πατέρα του
Μάλιστα την βραδιά των Όσκαρ, ο ηθοποιός συνοδευόταν από τη μητέρα του και πόζαρε στο φακό όλο καμάρι.
bradley2.jpg
«Ας είμαστε ειλικρινείς. Μάλλον δεν είναι εύκολο για εκείνη να μένει με το γιο της. Έτσι είναι η ζωή. Και τώρα, δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου μένουμε μαζί. Είμαστε πολύ δεμένοι με την οικογένειά μου και ο θάνατος του πατέρα μου μας στοίχισε. Το σοκ είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον», είπε.
Μάλιστα ο Bradley εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος του πατέρα του τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι μικρή.
bradley3.jpg
«Ο θάνατος δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις στα βιβλία, δεν είναι κάτι που το βλέπεις στις ταινίες, δεν είναι μια ιστορία που σου λένε. Είναι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που αγαπάς πεθαίνει στα χέρια σου. Συνειδητοποίησα ότι αυτό θα συμβεί και σε μένα και όταν το συνειδητοποίησα απελευθερώθηκα», είπε.
bradley4.jpg
Τώρα πια λέει ότι δεν ασχολείται με τα ανούσια πράγματα και δεν απασχολεί το μυαλό του με ανοησίες.
«Τώρα πια είμαι απλά ο εαυτός μου και απολαμβάνω περισσότερο τη ζωή», είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου