Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Σοκ με το ερωτικό έγκλημα στον Πειραιά

normal
Σάλος με το ερωτικό έγκλημα στον Πειραιά με τον26χρονο άνδρα που δολοφόνησε την 39χρονη φίλη του.  Φημολογείται ότι το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό και η άτυχη 39χρονη του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους. Ο 26χρονος νεαρός δεν ήθελε να δεχτεί το χωρισμό τουςκαι της ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν.
Την πήρε λοιπόν με το αυτοκίνητό του και την πήγε στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, όπου λογομάχησαν  πολύ άσχημα και βγαίνοντας εκτός εαυτού τη στραγγάλισε με τα χέρια του! Έπειτα τύλιξε το πτώμα της με μια κουβέρτα και το μετέφερε με το αμάξι του σε μια ερημική τοποθεσία όπου το παράτησε κρυμμένο μέσα στους θάμνους.
Στην εξέτασή του από τις αστυνομικές αρχές  έπεσε σε αντιφάσεις και στο τέλος αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα και οδήγησε τους αστυνομικούς στο μέρος που ήταν το πτώμα της.  Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν  η  Αστυνομική Ταυτότητα της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν την εξαφάνισή της.


Ο 26χρονος Έλληνας δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της ψευδορκίας και θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου