Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τα μυστικά του σεξ των Αρχαίων Ελλήνων


normal
Οι αρχαίοι πολιτισμοί  κυρίως  των Ελλήνων και των Ρωμαίων  ήταν πολύ «προχωρημένοι» στον σεξουαλικό τομέα. Δεν υπήρχαν διακρίσεις στις σεξουαλικές προτιμήσεις, τις φαντασιώσεις  και τα βίτσια του καθενός.
Υπήρχαν  γιορτές του σεξ μέχρι και sex toys για τους πιο τολμηρούς της εποχής.

Η προϊστορία της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου
Οι παγανιστές  εμπνεύστηκαν πρώτοι τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο,  επειδή ήταν και είναι ο μήνας της γονιμότητας. Σύμφωνα με ένα αρχαίο, ρωμαϊκό τελετουργικό, το οποίο ο ονομαζόταν Lupercalia, ήταν η γιορτή του σεξ που γινόταν  κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο. Θυσίαζαν ένα ζώο και έπιναν  πολύ κρασί.  Μετά έπαιρναν το  κρέας των θυσιασμένων ζώων και δημιουργούσαν μαστίγια.
Οι άνδρες της Ρώμης έβγαιναν στους δρόμους όπου τα  κορίτσια τους περίμεναν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις τους. Τα μαστίγωναν στα οπίσθια και τραγουδούσαν πρόστυχα τραγούδια κάνοντας το γύρο της πόλης.
Λογοτεχνικό πορνό
Τα περιοδικά πορνό υπήρχαν και στην αρχαιότητα. Οι συγγραφείς περιέγραφαν τι γίνεται  κατά τη διάρκεια του σεξ  με κείμενα για τις ερωτικές πράξεις ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, αλλά και μεταξύ λεσβιών και gay.  Συχνά είχαν και απεικονίσεις των όσων περιέγραφαν.

To... αντι-βιάγκρα
Οι αρχαίοι, δεν είχαν ανάγκη από αφροδισιακά  για να λειτουργήσουν και οι ορμόνες τους  φτάνουν σε τόσο ψηλό βαθμό που χρειάζονταν κάτι για να «καλμάρουν» την στύση τους.  Χρησιμοποιούσαν μια  αλοιφή  στα γεννητικά φτιαγμένη από κόπρανα ποντικού. Μια άλλη λύση  ήταν να τρώνε πολύ μαρούλι για να κατεβάζουν την λίμπιντό τους.
Αρχαία διαζύγια
Τα διαζύγια  παντρεμένων ζευγαριών υπήρχαν από τότε και όταν αποφάσιζαν να χωρίσουν ο σύζυγος ήταν υποχρεωμένος να κρατήσει τα παιδιά υπό την προστασία του αλλά και να   βρει νέο σύντροφο στην πρώην γυναίκα του.!!!
Αρχαία sex toys
Οι αρχαίοι, Έλληνες και Ρωμαίοι λάτρευαν την  ηδονοβλεψία. Οι δονητές  ήταν απαραίτητα εργαλεία στις γυναίκες  ώστε να χαρίσουν στα αρσενικά τη μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση. Τα sex toys ήταν πολύ διαδεδομένα και  φτιάχνονταν  κυρίως από δέρμα ζώων. Τα πιο ακριβά, ήταν φτιαγμένα από ελεφαντόδοντο χαλκό, κάτι που όμως τους έκανε πολύ ακριβούς για να μπορούν να τους αγοράσουν όλοι.
Είχαν φτιαχτεί και μερικά αντίστοιχα κεραμικά σκεύη, αλλά ήταν επικίνδυνα επειδή μπορούσαν να σπάσουν . Μερικές κοπέλες της Ρώμης, είχαν την ιδέα να χρησιμοποιούν οικολογικά προϊόντα για την ικανοποίησή τους, όπως, φρούτα, καρπούς, ακόμα και φρατζόλες από ψωμί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου