Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

«Όνειρο Ήταν» - Η νέα κυπριακή σειρά του Mega (ΦΩΤΟ - VIDEO)






Πρόκειται για μία ιστορία που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Βαζάκας που έχει γράψει πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως «Γη και υρανός»
, «Απαγορευμένη αγάπη», «Φιλοδοξίες» και πολλές ακόμα.
Ο γνωστός σεναριογράφος λοιπόν έχει γράψει την ιστορία για την καινούργια δραματική σειρά «Όνειρο ήταν» στην οποία απαγάγουν ένα 14χρονο κορίτσι.




Η οικογένειά της θα προσπαθήσει να την βρει, αλλά τελικά οι Αρχές θα την εντοπίσουν 14 χρόνια μετά όταν θα την σώσουν από ένα σπίτι που έχει πάρει φωτιά. Μαζί της η νεαρή πλέον γυναίκα θα έχει κι ένα μικρό παιδί που απέκτησε με το βιαστή απαγωγέα της. Ένας παιδοψυχολόγος θα αναλάβει τη θεραπεία της, προκειμένου να επαναφέρει το παιδικό της εαυτό. Όντας παντρεμένος με παιδιά, θα δημιουργηθεί ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ του ψυχολόγου και της ασθενούς.

Εκείνη, όμως, θα ζήσει μία άσχημη πλευρά του έρωτα, ενώ θα γοητευτεί από τον πυροσβέστη, που θα την σώσει. Οι δύο άντρες θα διεκδικήσουν την ίδια γυναίκα, ενώ η ίδια φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεχάσει και τον απαγωγέα της. Η σειρά θα προβληθεί την καινούργια σεζόν από το MEGA Κύπρου και πρωταγωνιστούν πολλοί και καλοί ηθοποιοί, όπως οι Παναγιώτη Μπουγιούρη, Δανάη Σκιάδη, Εύα Παπαγεωργίου, Νίκη Δραγούμη, Κωνσταντίνο Δημητρίου, Έμιλη Κολιανδρή, Έλενα Λιασίδου, Ανδρεά Φυλακτού, Μαρίνο Χατζηβασιλείου, Χριστίνα Παυλίδου, Φίλιππο Σοφιανό και τον Πάνο Μακρή
Πάνος Μακρής
Έλενα Λιασίδου
Ανδρέας Φυλακτού
Χριστίνα Παυλίδου
Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν σε Ελλάδα και Κύπρου και τη σειρά μάλιστα… φλερτάρει και το MEGA Ελλάδος, θεωρώντας ότι θα κερδίσει και τους εδώ τηλεθεατές. Αξίζει δε να σημειώσω ότι πρόκειται για μία πολύ καλή και ακριβή παραγωγή, αφού η φωτιά που θα κάψει το σπίτι δεν θα είναι… εφέ. Στο MEGA Κύπρου όμως, θεωρούν ότι η σειρά θα βάλει φωτιά και στα μηχανάκια τηλεθέασης και κάτι τέτοιο αυξάνει τις πιθανότητες του να προβληθεί τελικά και στην Ελλάδα, όπως έγινε αντίστοιχα και με το «Βαλς με 12 θεούς» με τον ΑΝΤ1 Κύπρου και ΑΝΤ1 Ελλάδας.
Δείτε το τρέιλερ στο video που ακολουθεί


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου