Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο Αρμάνι στην Κρήτη για διακοπές

 

Στην Κρήτη επέλεξε να περάσει μέρος των φετινών του διακοπών, ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani! 
Με την πολυτελή  θαλαμηγό του  «Main» αρμένισε στο Κρητικό και το Λιβυκό πέλαγος, έριξε  άγκυρες σε γραφικούς όρμους και σε καθαρές ακρογιαλιές, κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά, ο ίδιος και τα  μέλη της συντροφιάς του, μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή  ξανθιά  γυναίκα  (με τα λευκά) που φέρεται να ήταν η συνοδός του.


  Σύμφωνα με τα "Ρεθεμνιώτικα Νέα", μεταξύ των παραλιών που επισκέφθηκε ο Giorgio Armani ήταν και το  πασίγνωστο  για την εξωτική ομορφιά του νησάκι, το  Ελαφονήσι Χανίων, όπου έφτασε με την θαλαμηγό του το  απόγευμα της 25ης  Ιουλίου. Στην παραλία   αποβιβάστηκε με την παρέα του με φουσκωτό.


Δεκάδες ήταν οι λουόμενοι στην περιοχή, ελάχιστοι όμως κατάλαβαν πως ανάμεσα τους βρισκόταν ένας σελέμπριτι .Απαρατήρητος, απλός σαν κοινός θνητός, απόλαυσε την μοναδική γαλαζοπράσινη θάλασσα  της περιοχής ενώ με την συνοδό του  εξερεύνησε απ' άκρη σ' άκρη το νησάκι. Στο Ελαφονήσι   παρέμεινε μέχρι την επόμενη μέρα   οπότε εκείνος και 6μελής συντροφιά του αναχώρησαν με την θαλαμηγό για την Παλιόχωρα.


   Ο  Giorgio Armani μπορεί να διέφυγε της προσοχής των περισσότερων επισκεπτών της παραλίας, όχι όμως και της προσοχής του Βαγγέλη Δεσποτάκη, ενός Χανιώτη που  για χόμπι του έχει την φωτογραφία και δεν κάνει βήμα χωρίς την φωτογραφική του μηχανή.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος κατέγραψε καρέ καρέ τα βήματα του διάσημου σχεδιαστή και της παρέας του στο Ελαφονήσι. Ο ίδιος παραχώρησε στα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου