Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το Αγγιγμα του Πηδα

 
Την περασμένη εβδομάδα ήμουν με το φίλο μου, όταν άρχισε να καθαρίζει το εσωτερικό ενός παλιού ενισχυτή. Τον κοίταζα να γυαλίζει τις εύθραυστες λυχνίες, να βιδώνει με τα μικροσκοπικά κατσαβίδια και να περνά τα δάχτυλά του μέσα από τα καλώδια και, το ομολογώ, κάτι γνώριμο ένιωσα ανάμεσα στα πόδια μου.
Αυτά τα χέρια. Και μόνο που τα έβλεπα να δουλεύουν, μου ξύπνησαν κρυφές αναμνήσεις: στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πάνω σε ψάθες στην παραλία, σε σκοτεινούς διαδρόμους, τις πρώτες εκστατικές στιγμές με κάποιο αγόρι. Από την εποχή που ήμουν πια αρκετά μεγάλη για να με πασπατεύουν και να πασπατέψω, τα ανδρικά χέρια με οδηγούσαν στην απόλυτη διέγερση.
Πολλές γυναίκες νιώθουν το ίδιο. Το λυπηρό είναι ότι δεν δεχόμαστε αυτήν τη νοσταλγική (και αξιόπιστη) περιποίηση όσο συχνά θα το θέλαμε. Οι άνδρες άνω των 18 έχουν την τάση να χώνουν άγαρμπα τα δάχτυλά τους για δύο λόγους: α) ως ένα σύντομο πέρασμα από την ξηρά περίοδο στη διείσδυση και β) για να δουν αν είμαστε υγρές.

Θέλουμε περισσότερο. Θέλουμε να αρχίσετε ξανά την εξερεύνηση σαν τρομαγμένοι έφηβοι, να χαϊδέψετε, να κάνετε κυκλικές κινήσεις και να ανακαλύψετε δεκάδες τρόπους υπό διάφορες συνθήκες. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας πάρω από το χεράκι για να σας δείξω τον τρόπο. 
Στο Αυτοκίνητο Στρατηγική: Σταδιακή αύξηση ταχύτητας.  Γιατί πιάνει: Είναι αργό και δεν προσβάλλεις τη δημόσια αιδώ. Ειδικός εξοπλισμός: Αυτόματο αυτοκίνητο.
Οποιοδήποτε road trip αξίζει την τιμή της βενζίνης αν μπορώ να αράξω και να αποσπάσω την προσοχή του δεξιού χεριού του οδηγού. Εσύ ωστόσο θα πρέπει να έχεις εστιασμένη την προσοχή σου στο δρόμο.

Εχουμε άπειρο χρόνο, γι' αυτό θα το πάμε σιγά σιγά, άλλωστε αυτό λατρεύουμε. Για όσο διαρκεί ένα μέσο τραγούδι (3 λεπτά) χάιδεψε τους μηρούς της κουνώντας αργά το χέρι σου πάνω-κάτω και σταδιακά άρχισε να φτάνεις πιο κοντά στον καβάλο της. Επειτα γλίστρησε το χέρι σου προς τα πάνω κι άσε την παλάμη σου να σταθεί στο εφηβαίο της. Κράτα το εκεί. Απόλαυσε το τοπίο. Μια χαρά τα πας.
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Αυτό σε περιορίζει σε απαλό άγγιγμα. Λατρεύουμε τα απαλά αγγίγματα. Ενα απαλό χάιδεμα πάνω από το παντελόνι ή το εσώρουχό μας κάνει τα νεύρα να ενεργοποιούνται. Πρέπει να αντισταθείς στην παρόρμηση να πας ολοένα και πιο βαθιά.

Αντί γι' αυτό, με εναλλαγές χάιδεψε ελαφρά όλο τον καβάλο της και κάνε κύκλους στην περιοχή της κλειτορίδας της με το δάχτυλό σου (μάλλον κάπου εδώ θα βγάλει το παντελόνι της και μάλλον κάπου εδώ πρέπει να παρκάρεις). Από τη στιγμή που θα είναι γυμνή από τη μέση και κάτω, γλίστρησε ελαφρά το υγρό δάχτυλό σου γύρω από την κλειτορίδα της, έπειτα χάιδεψε ακριβώς από πάνω της (η γυναικεία εκσπερμάτιση συμβαίνει από εκεί) με μία κίνηση απ’ άκρη σ’ άκρη. Αν φαίνεται ότι κοντεύει να φτάσει σε οργασμό, συνέχισε. Θα έρθει και η σειρά σου.
Ενας Σκοτεινός Χώρος  Στρατηγική: Πριβέ χορός.   Γιατί πιάνει: Η μουσική, η μπύρα, το ρίσκο. Ειδικός εξοπλισμός: Φούστα.
Μια σκοτεινή γωνιά σε ένα κυριλέ lounge είναι η ώριμη βερσιόν του υπογείου στο λύκειο. Αυτό είναι ένα μέρος που δικαιολογεί, για να μην πω επιβάλλει, να το κάνεις σε δημόσιο χώρο. Φίλα το λαιμό της, δάγκωσε το αυτί της και δώσε της παθιασμένα, υγρά φιλιά, ενώ παράλληλα θα χαϊδεύεις χαμηλά την πλάτη και θα περνάς τα χέρια σου μέσα από τα μαλλιά της.

Βάλε τη να καθίσει πλαγίως στα γόνατά σου με τα πόδια της σταυρωμένα. Πέρνα τα χέρια σου κάτω από τα οπίσθιά της κι ανάμεσα στους μηρούς της. Τα πράγματα θα είναι στενόχωρα, οπότε πρόσεξε την πίεση που θα ασκήσεις. Προχώρα αργά πιέζοντας την κλειτορίδα ή ακριβώς από πάνω, προκειμένου να αρχίσει να ρέει το αίμα. Δεν θα είναι εύκολο να έρθει σε οργασμό. Αν σε αγγίζουν, όμως, σε απόκρυφα σημεία σε ένα χώρο με κόσμο, με τη δυνατή μουσική και μία ζεστή ανάσα στο πίσω μέρος του λαιμού σου, είναι έξαψη που κρατάει. Από εκεί και πέρα συνεχίστε στο σπίτι.
Το Μπάνιο   Στρατηγική: Το σώμα που γλιστράει.   Γιατί πιάνει: Γιατί εκείνη δίνει το ρυθμό.  Ειδικός εξοπλισμός: Σαμπουάν και αφρόλουτρο.
Οι στυλοβάτες του γυναικείου οργασμού είναι ο ρυθμός και η πίεση, γι' αυτό και μας αρέσει να είμαστε εμείς από πάνω και κατά κάποιον τρόπο να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για πιστή αντιγραφή είναι στο ντους, με σένα να της προσφέρεις τον γεμάτο σαπουνάδες βραχίονά σου, σαν αλογάκι έτοιμο να την πάει βόλτα.

Περίμενε όμως καουμπόι. Απλώς και μόνο επειδή έχετε ήδη ανάψει και οι δύο δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται προκαταρκτικά. Είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η πρώτη γυναίκα που θα σου πει πόσο σέξι είναι να λούζει τα μαλλιά της κάποιος άνδρας. Κάνε μασάζ στο κεφάλι της με συγκεκριμένη πίεση και άσε τη να εστιάσει την προσοχή της στο σώμα και όχι σε όσα πρέπει να κάνει. Αφού θα ξεπλύνεις τα μαλλιά της, σαπούνισέ την από την κορφή έως τα νύχια. Ενα υποαλλεργικό αφρόλουτρο, τύπου Dove, δεν θα ερεθίσει την ευαίσθητη περιοχή της. Μείνε λίγο περισσότερο στους ώμους, στο στήθος, στα οπίσθια και τους μηρούς της.
Τρίψε το εφηβαίο της με κυκλικές κινήσεις με το ένα χέρι και κάνε μασάζ στα οπίσθιά της με το άλλο. Οταν το κεφάλι της θα γείρει από ευχαρίστηση, φτάσε ανάμεσα στα πόδια της και γλίστρησε το βραχίονά σου μπρος-πίσω-πάνω από το αιδοίο της. Ενθάρρυνέ τη να κινηθεί αντίθετα από το χέρι σου. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει εκείνη τα ηνία, θέτοντας την ταχύτητα και πιέζοντας όσο χρειάζεται, προκειμένου να φτάσει στην κορύφωση.
Αεροπλάνο Χωρίς Πολύ Κόσμο    Στρατηγική: Η μυστική προσέγγιση.    Γιατί πιάνει: Η άλωση ενός δύσκολου οχυρού.  Ειδικός εξοπλισμός: Παλτό.
Please, ξέχνα την τουαλέτα. Είναι στενόχωρη και μυρίζει. Είναι πολύ πιο σέξι και πολύ πιο εύκολο να την πείσεις να παίξετε με τα χέρια σας στη θέση σας. Σήκωσε το ενδιάμεσο χερούλι και σκέπασε και τους δυο σας με ένα μακρύ παλτό. Περίμενε να σβήσουν τα φώτα και να αρχίσει η ταινία.

Κάνε τη να γείρει στον ώμο σου. Θα «διαβάζει ένα περιοδικό», ενώ εσύ θα περάσεις το χέρι σου γύρω από τη μέση της, κάτω από το παλτό και ανάμεσα στα πόδια της - άλλωστε το τρίψιμο πάνω από τα ρούχα είναι αίσθηση που «έπιανε» από τότε που άρχισε να μαθαίνει τα αγόρια.

Ασε την παλάμη σου να σταθεί πάνω στο εφηβαίο της. Ασκησε μεσαία πίεση, με τα τέσσερα δάχτυλα να τρίβουν εναλλακτικά πάνω-κάτω την κλειτορίδα και να της κάνουν μασάζ με αργές κυκλικές κινήσεις. Πολλές γυναίκες αυνανίζονται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, κατά συνέπεια υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσει στον προορισμό πριν από την προγραμματισμένη ώρα. 
Ο Καναπές     Στρατηγική: Ακρίβεια ελβετικού χρονογράφου.    Γιατί πιάνει: Τίποτα δεν είναι καλύτερο.  Ειδικός εξοπλισμός: Η γλώσσα σου.
Καθώς βλέπετε τηλεόραση, άρχισε να κάνεις μασάζ στις πατούσες της, στη συνέχεια στις γάμπες και ακολούθως στους μηρούς της. Μέχρι τη στιγμή που τα χέρια σου θα βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια της, η τηλεόραση πρέπει να έχει κλείσει και τα χείλη σου να βρίσκονται στα δικά της. Σήκωσε το Τ-shirt της και φίλα την κοιλιά της. Κατευθύνσου νότια προσπαθώντας να βγάλεις το τζιν της. Απαλά, φίλα το εφηβαίο της μέχρι η γλώσσα σου να φτάσει στην κλειτορίδα της. Τώρα θα πρέπει να επιστρατεύσεις και τη βοήθεια των χεριών σου. Πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Αυστραλία έδειξε ότι ο συνδυασμός στόματος και χεριών είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για τον οργασμό. Για να χαλαρώσει τελείως, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τα οπίσθιά της. 

Πολλές γυναίκες προτιμούν να ερεθίζονται από τη μία πλευρά -ή ακριβώς πάνω- της κλειτορίδας. Τρίψε απαλά σε διαφορετικά σημεία ρωτώντας την τι και πού της αρέσει περισσότερο. Βάλε το δείκτη του άλλου χεριού σου μες στον κόλπο της κι άσε το εκεί καθώς συνεχίζεις να φροντίζεις την κλειτορίδα της. Κάνε εναλλαγές μεταξύ στοματικού σεξ κι αυτής της τεχνικής με τα δύο χέρια, μέχρι να ανακαλύψεις ποια κίνηση την τρελαίνει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, και συνέχισε ακατάπαυστα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου