Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Γιατί οι άνδρες προτιμούν στο σεξ τις γυναίκες με "πιασίματα"


Σύμφωνα με μία έρευνα όταν οι άνδρες κοιτάζουν ένα σώμα με καμπύλες, ενεργοποιούν το μέρος του εγκεφάλου τους που συνδέεται με αισθήματα επιβράβευσης και ανεβάζει την ερωτική τους διάθεση λίμπιντο. Μάλιστα πρόσθεσαν ότι η αντίδραση του εγκεφάλου απέναντι στην εικόνα μιας γυναίκας με πιασίματα, με ζουμερό και τουρλωτό κωλαράκι είναι ίδια με την αντίδραση του οργανισμού απέναντι στο αλκοόλ και ουσίες που διαγείρουν το άτομο.





 Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γυναίκες με "πιασίματα" σας καυλώνουν περισσότερο και είναι η πρώτη σας επιλογή στο κρεβάτι; Υπάρχει εξήγηση και μάλιστα επιστημονική!
Οι ερευνητές πήραν ένα δείγμα από 14 άνδρες  με μέσο όρο ηλικίας 25 και τους έδειξαν φωτογραφίες από 7 καλοσχηματισμένα πληθωρικά οπίσθια. Στη συνέχεια διατηρώντας το συνολικό βάρος κάθε γυναίκας μετέτρεψαν τις φωτογραφίες κατανέμοντας το λίπος τους από τον κώλο σε άλλες περιοχές. Παρόλου που το βάρος είχε παραμείνει το ίδιο, μειώθηκε το ενδιαφέρον τους όταν το λίπος και τα παραπάνω κιλάκια μετατοπίστκε σε διαφορετικά σημεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου