Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η Έλση αποκαλύπτει: «Ο Δημήτρης ήταν αλκοολικός»

Η Έλση αποκαλύπτει: «Ο Δημήτρης ήταν αλκοολικός»
Να σταματήσουν να κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, κάλεσε τους πολίτες η Έλση Χριστόφια. Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο apokalyptiko.com, ξεσπάθωσε και μίλησε για πολλά που θα προκαλέσουν συζήτηση.
Μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας, είχε για περισσότερο από ένα χρόνο πρόβλημα με το αλκοόλ. «Ο Δημήτρης δεν έπινε ποτέ ποτό. Όταν όμως του ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2012 από το ΑΚΕΛ, όταν δεν θα είναι ο υποψήφιος για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, τότε άρχισε να πίνει», μας ανέφερε η κ. Χριστόφια. Όπως μας είπε, προσπάθησε να το ελέγξει, η κατάσταση όμως επιδεινώθηκε τον Ιούνιου του 2012, όταν έφτασε στην Κύπρο το κλιμάκιο της ΤΡΟΙΚΑΣ, για να συζητήσει το Κυπριακό Μνημόνιο.
«Ο Δημήτρης δεν είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήθελε να ξεχάσει. Οι μήνες πέρασαν και έγινε αλκοολικός», μας ανέφερε. Σύμφωνα με την Έλση Χριστόφια, γινόταν μεγάλη προσπάθεια από τους ιατρούς του, ώστε να μην βγει προς τα έξω το πρόβλημα.
Ερωτηθείσα, γιατί μετά τις Προεδρικές Εκλογές, ο Δημήτρης Χριστόφιας εξαφανίστηκε για ένα διάστημα, μας έδωσε μια απάντηση που θα συζητηθεί. «Φύγαμε για Αγγλία. Τότε είχε ακουστεί ότι υπήρχε πρόβλημα υγείας. Τώρα ήρθε η ώρα να το πω. Ναι, πήγαμε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η μάχη ήταν δύσκολη, αλλά νομίζω τα καταφέραμε».
Στην κ. Χριστόφια θέσαμε και μια τελευταία ερώτηση. Εάν μετά την αποτοξίνωση, όλα είναι εντάξει με τον πρώην πρόεδρο ή αν υπήρξε κάποιο περιστατικό αλκοολισμού. «Νομίζω ότι πλέον όλα είναι καλά», μας απάντησε. «Μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, ο Δημήτρης μέθυσε μόνο μια φορά. Ήταν ένα βράδυ πριν από δύο βδομάδες, όταν έμαθε ότι στην βουλή, συζητούν το ενδεχόμενο να μην του δώσουν λιμουζίνα και οδηγό. Το πρόβλημα του δεν ήταν όμως η λιμουζίνα, όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, αλλά ο οδηγός. Ξέρετε; Ο Δημήτρης ξέχασε να οδηγάει», κατέληξε η κ. Χριστόφια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου