Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς πρόβλημα οι προπονήσεις. Σήμερα τα εισιτήρια με Ομόνοια


Χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα  συνέχισε σήμερα ο ΑΠΟΕΛ τη προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια στη πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.
























Όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ως εκ τούτου είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εκτός βέβαια του Άλντο Ατόρνο ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι

"Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ για την B’ Φάση του Πρωταθλήματος 2012 - 2013 που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 16:30 στο ΓΣΠ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
Τετάρτη 03 Απριλίου 14:00 - 19:00
Πέμπτη 04 Απριλίου 09:00 -19:00
*Μόνο για κατόχους διαρκείας τύπου GOLD, VIP, BOXES / Τακτικά Μέλη Σωματείου ΑΠΟΕΛ που έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις για το 2013. Τα εισιτήρια θα είναι εξασφαλισμένα μόνο κατά τις πιο πάνω μέρες και ώρες.
Παρασκευή 05 Απριλίου 09:00 - 19:00
*Για όλους τους υπόλοιπους κατόχους διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια για όλους τους κατόχους διαρκείας δεν είναι εξασφαλισμένα και ενδέχεται να εξαντληθούν πριν από την πιο πάνω καθορισμένη ώρα.
Οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας όπως αναφέρονται πιο πάνω θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου μόνο για τις μέρες όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα προπώλησης.
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια. Οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν μαθητικό ή κανονικό εισιτήριο αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
• ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15
• ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
• Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP, ΘΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 4 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP.
• ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

Περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την διεξαγωγή του αγώνα αλλά και τους κανονισμούς ασφαλείας του Σταδίου θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου