Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ένας σκύλος ταξίδευε κατά λάθος για 24 ώρες


Ένας σκύλος, ονόματι Χέντριξ, ξεκίνησε από το Νιουάρκ, των Η.Π.Α., για να πάει,αεροπορικώς, στο Φίνιξ και κατέληξε στην Ιρλανδία, την περασμένη εβδομάδα. 






















Ο εξάχρονος Φίνιξ ταξίδευε στο χώρο των αποσκευών των Αμερικανικών Αερογραμμών, την περασμένη Πέμπτη και μπήκε σε λάθος πτήση, σύμφωνα με το CNN.

Μόλις οι υπάλληλοι της εταιρείας κατάλαβαν ότι ο σκύλος μπήκε σε λάθος πτήση, έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες, για να επιστρέψει ο Χέντριξ στον ιδιοκτήτη του.

Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του αφεντικού του προσφιλούς τετράποδου, έγινε δέκα λεπτά πριν, ο ίδιος, προσγειωθεί στο Φίνιξ.

Ο ίδιος δήλωσε, στο CNN: “Ένιωσα σα να έφαγα μπουνιά στο στομάχι. Μιλάμε για το σκύλο μου, είναι σαν το παιδί μου!”

Κατά τη διάρκεια του απροσδόκητου ταξιδιού του Χέντριξ, τον τάισε το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας , ενώ η συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη του έγινε για κάποιες ώρες στο αεροδρόμιο του Νιουάρκ, λίγο πριν (ξανά)αναχωρήσουν για το Φίνιξ. Αυτήν τη φορά μαζί.

Το σκυλί, τελικά, προσγειώθηκε ασφαλές στο Φίνιξ και η αεροπορική εταιρεία πρότεινε στον ιδιοκτήτη του να τον αποζημιώσει. Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ταξιδέψει σύντομα το σκυλάκι του.

Δήλωσε, επίσης, ότι δεν ψάχνει για αποζημίωση, αλλά αυτό που θέλει είναι να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος.

“Δεν τους αξίζει να έχουν τη δουλειά τους, ο Χέντριξ ήταν για 24 ώρες στο αεροπλάνο”. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου