Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 του, στα 45 απλά τον θάψαμε»!


dimitris-apostoloy-o-sergianopoylos-pethane-sta-16-toy-sta-45-apla-ton-thapsame 
Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου και αναφέρθηκε στον βίαιο θάνατο του καλού του φίλου και συναδέλφου, Νίκου Σεργιανόπουλου!

Ο σεναριογράφος που συνεργάστηκε στενά με τον αδικοχαμένο ηθοποιό τόσο στους «Δύο Ξένους» όσο και στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη» και σε πολλά άλλα έργα, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή FTHISTV και σχολίασε τη δίκη του Νίκου Σεργιανόπουλου, τον δολοφόνο του και μίλησε για την ιδιαιτερότητα του εκλιπόντος και πως αυτή θάφτηκε στα 16 του και από τότε ο Νίκος Σεργιανόπουλος ζούσε σαν μια βασανισμένη ψυχή. 

«Πήγα στη δίκη (για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου) είδα, κατάλαβα περισσότερα από ότι έπρεπε και έφυγα. Το έγκλημα από όσο έχω ακούσει ήταν πάρα πολύ βίαιο, για έναν τόσο χαχόλο τύπο και εκεί κρύβονται άλλα πράγματα που δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και δεν πιστεύω ότι θα τα ψάξει και κανείς. Ο Νίκος ήταν πολύ βασανισμένη ψυχή. Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλά τον θάψαμε. Ήταν καταραμένη ψυχή με την ποιητική έννοια του όρου. Πιστεύω κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολύ βία για να βγει από μέσα του λες και κουσούρι ή είναι ένα σπυρί που σπάει και απλά καθαρίζει το δέρμα... εκεί κάπου στα 16, 17 τον είχαν σκοτώσει το Νίκο και απλά τον θάψαμε στα 45... 

... Αυτό ήταν ο Νίκος μία πάρα πάρα πολύ μαύρη ψυχούλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου