Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Με όπλο τη φόρμα και το πείσμα της…


Μπορεί ο Τόνι Σαβέβσκι να τόνισε την Πέμπτη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ότι η Ομόνοια δεν έχει να αποδείξει κάτι, όμως αυτό έγινε περισσότερο για να αποφορτιστεί η ομάδα από το όποιο άγχος, παρά για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είναι αλήθεια πως η Ομόνοια έχει αποδείξει την αξία της στις τελευταίες αγωνιστικές, παρά την 4η θέση που κατέχει σήμερα, όμως για τόσο μεγάλες ομάδες, η απόδειξη των δυνατοτήτων δεν παύει ποτέ. Και ναι, η Ομόνοια και σήμερα καλείται να αποδείξει την αξία της, απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος. Μάλιστα, αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα παίζουν μπροστά σ’ ένα -κατά τα 3/4- δικό τους ΓΣΠ, η επιδίωξη της νίκης γίνεται πολύ μεγαλύτερη.
Σε δύο παιχνίδια στη φετινή σεζόν, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ έφεραν ισάριθμες ισοπαλίες, κάτι που επιβεβαιώνει και την ανυπαρξίας σοβαρής αγωνιστικής διαφοράς. Η Ομόνοια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες, οι οποίες μάλιστα συνδυάστηκαν με τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Η Ομόνοια έχει πλέον το εύκολο γκολ και μία σαφώς βελτιωμένη ανάπτυξη στο παιχνίδι της. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και ο Τόνι Σαβέβσκι έχει όλες τις επιλογές για κατάρτιση μίας πολύ καλής 11άδας, αλλά και μίας πολύ καλής 18άδας.

Δεν αλλάζει τα πλάνα του
Αν και τα παιχνίδια πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι δεν πρέπει να θεωρούνται ως ενδεικτικά του τι θα πράξει ένας προπονητής, η λογική λέει πως ο τεχνικός της Ομόνοιας θα διατηρήσει το ίδιο σκεπτικό και την ίδια 11άδα που επιβλήθηκε με ευκολία στα προηγούμενα παιχνίδια.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι στο σημερινό παιχνίδι, ο Μορέιρα. Απ' εκεί και πέρα, η τετράδα στην άμυνα είναι η αναμενόμενη και αυτή που χρησιμοποιείται τον τελευταίο καιρό. Είναι μία πετυχημένη τετράδα και αποτελείται από τους Σπούγκιν, Αλαμπί, Αντράντε και Σκαραμοτσίνο. Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Λεάντρο, Ασίς και Σοάρες, με ρόλο να κρατήσουν τον ρυθμό στα επίπεδα που επιθυμεί η Ομόνοια για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της. Θα έχουν πολλή δουλειά αφού στα τελευταία παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ έχει αφήσει την πρωτοβουλία στους αντιπάλους του και δεν αποκλείεται και αύριο να δούμε ένα τέτοιο σκηνικό. Στην επιθετική γραμμή, η Ομόνοια θα έχει έναν συνδυασμό ταχύτητας και ποιότητας. Εφραίμ, Χριστοφή και Αντρέ Άλβες.

Εισιτήρια στο ΓΣΠ το πρωί
Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που θα αρχίζει στις 16:30, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα βόρεια ταμεία του ΓΣΠ.
Υπάρχουν διαθέσιμα κανονικά εισιτήρια για όλες τις κερκίδες και ένας μικρός αριθμός μαθητικών εισιτηρίων. Υπενθυμίζουμε πως παιδικά εισιτήρια υπάρχουν μόνο για την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα, τα οποία θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους των συγκεκριμένων κερκίδων, σε παιδιά κάτω των 12 χρονών. Στη δυτική κερκίδα υπάρχει μόνο μικρός αριθμός κανονικών εισιτηρίων.
Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι:
• Κανονικό: 15 ευρώ
• Μαθητικό: 10 ευρώ
• Παιδικά (διατίθενται δωρεάν στις εισόδους ανατολικής και βόρειας κερκίδας, για παιδιά κάτω των 12 χρονών)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου