Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο Ανδρέας Γεωργίου στους πιο σέξι ‘Έλληνες άνδρες του 2013

 Ο Ανδρέας Γεωργίου στους πιο σέξι ‘Έλληνες άνδρες του 2013
Το 2013 έφτασε στο τέλος του και το Yupiii συγκέντρωσε τους πιο σέξι Έλληνες που απασχόλησαν, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, τα media μέσα στη χρονιά.
Οι «κορυφαίοι»:
Σάκης Ρουβάς
mychannel
Είναι, κατά γενική ομολογία, ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ με τις πιο ορκισμένες θαυμάστριες. Διαχρονικά σέξι, με τις περισσότερες γυναίκες να υποστηρίζουν πως όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός. Μέσα στο 2013 έκανε και το ντεμπούτο του στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας ως θεός Διόνυσος στην παράσταση «Βάκχες», ένας ρόλος που του χάρισε θετικές κριτικές.
Νίκος Αλιάγας
9d55f23b54d114d4062f4e67ef64af9b
Ο Έλληνας με τη μεγαλύτερη διεθνή καριέρα. Μπορεί να μένει μόνιμα στη Γαλλία, η Ελλάδα όμως παραμένει ο «παντοτινός» προορισμός του. Πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε πατέρας και, τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου, βάφτισαν την κόρη τους στη γενέτειρα του διάσημου παρουσιαστή, το Μεσολόγγι. Μέσα στο 2013, επίσης, ο Νίκος Αλιάγας απεικονίστηκε σε γραμματόσημο, αφού τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων με τίτλο «Διακεκριμένες Ελληνικές Προσωπικότητες».
Οι διαχρονικοί:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
ΠΑΠΑ
Η κλασική γοητεία και, ταυτόχρονα, η σέξι αύρα του τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ίσως ένα από τα πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ με την τηλεόραση. Κι όμως, με την κινηματογραφική του ταινία «Αν...» κατάφερε να βάλει γερά θεμέλια «ταύτισης» και στο σινεμά, αφού -πέρα από την τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα- τον Απρίλιο του 2013 το «Αν...» έκανε πρεμιέρα και στη Νέα Υόρκη, στο Museum Of The Moving Image.
Γιώργος Καραμίχος
ΚΑΡΑΜΙ
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το 2013 ήταν η χρονιά του - τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Γνώρισε τη Μεξικάνα σύντροφό του στο Λος Άντζελες, ήρθαν να μείνουν μαζί στην Ελλάδα και, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.
Αλέξης Γεωργούλης
ΑΛΕΧΙΣ
Το 2013 επέστρεψε, μετά από περίπου 5 χρόνια απουσίας, στα αθηναϊκά θέατρα. Αφοσιωμένος, λοιπόν, στο θέατρο, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Απ' την πρώτη στιγμή» -την οποία και σκηνοθετεί- που έκανε πρεμιέρα τονΜάρτιο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Σολωμού και τον Νοέμβριο στην Αθήνα με συμπρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, την Αννίτα Κούλη.
Τα μοντέλα:
Δημήτρης Λαγιόπουλος
DEMETRIS
Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» στην οποία συμμετείχε για δύο τηλεοπτικές σεζόν. Ευτυχώς για όλους τον κέρδισε το modeling - κι όχι άδικα. Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος είναι ένα από πιο σέξι και περιζήτητα μοντέλα της χώρας. Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις, έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες και video clips και έχει κατάφερει να συμμετέχει σε επίδειξη μόδας ως μοντέλο του GiorgioArmani. Πριν λίγες εβδομάδες, ταξίδεψε στο Μαρόκο για ακόμα μια διεθνή συνεργασία: τη φωτογράφιση για το γερμανικό περιοδικό ELLE μαζί με το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Denisa Dvorakova.
Δημήτρης Αλεξάνδρου
DIMIRIS
Είναι πρώην πρωταθλητής bodybuilding και νυν επιτυχημένο μοντέλο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει κάνει φωτογραφίσεις για πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε άλλα τόσα video clips. Μέσα σε αυτή τη χρονιά, επίσης, απασχόλησε έντονα τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, τόσο για τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού όσο και για τη σχέση του με τηνΤόνια Σωτηροπούλου, η οποία πλέον αποτελεί παρελθόν.

Οι ζεν πρεμιέ:
Αποστόλης Τότσικας
totsikas-body
Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς και πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά- έκπληξη του 2013 «Μπρούσκο». Πιστεύει πως θα γίνει ένας πολύ καλός πατέρας, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, κάτι που μάλλον χαροποιεί την επί χρόνια σύντροφό του, Ρούλα Ρέβη.
Ανδρέας Γεωργίου
ΓΕΟΡΓΙΟΥ
Το 2013 ήταν περιπετειώδες για την προσωπική ζωή του Ανδρέα Γεωργίου, αφού το καλοκαίρι χώρισε με την σύντροφό του, Ελευθερία Ελευθερίου. Βέβαια η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος τον Οκτώβριο στο «Πρωινό», όπου είχε μιλήσει και για το «Μπρούσκο» στο οποίο πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί. Από τις τελευταίες δηλώσεις τους, πάντως, φαίνεται πως σήμερα οι δυο τους δεν είναι πλέον ζευγάρι.
Αντίνοος Αλμπάνης
ANTINOOS
Όσο κι αν ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική του ζωή, έχει απασχολήσει έντονα τα media, ιδιαίτερα με τη φημολογούμενη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δυο τους φαίνεται πως σήμερα δεν είναι ζευγάρι, κάτι που δήλωσε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη Φαίη Σκορδά, πριν λίγες μέρες.
Οι σταρ της πίστας:
Κωνσταντίνος Αργυρός
ARGIROS
Το 2013 ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά του. Είδε την επαγγελματική του πορεία να «απογειώνεται», αφού από τον Μάρτιοξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Posidonio», για πρώτη φορά, ως ο βασικός καλλιτέχνης νυχτερινού κέντρου. Ακολούθησαν η εμφάνιση με τις ΜΕΛΙSSES στο MADWalk, πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες, ακόμα περισσότερες φωτογραφίσεις και η συνέχιση της συνεργασίας με το «Posidonio» από τα τέλη Αυγούστου.
Νίνο
nino2
Το 2013 ήταν για τον Νίνο, αν μη τι άλλο, μία γεμάτη χρονιά. Τον Φεβρουάριο ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, καρπός του έρωτά του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησε η επιτυχημένη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τον Ιούνιο γίνεται γνωστό ότι η συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία «Spicy» δεν ανανεώθηκε και, λίγους μήνες αργότερα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, το Yupiii επιβεβαιώνει την είδηση ότι ο γνωστός τραγουδιστής ανήκει πλέον στο δυναμικό της «Cobalt Music».
Χρήστος Χολίδης
XOLIDIS
Ο χωρισμός του με τη Δούκισσα Νομικού το καλοκαίρι του 2013 έστρεψε πάνω του ακόμα περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Χρήστος Χολίδης είναι και πάλι εργένης, κάτι που ίσως ενισχύει τη σέξι εικόνα του.
Ηλίας Βρεττός
VRETOS
Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν περισσότερο στον Ηλία Βρεττό κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη συμμετοχή του στο τρίτο «Dancing With the Stars», όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Το 2013 τον βρίσκει στην καλύτερη φάση της προσωπικής του ζωής, αφού είναι ζευγάρι με την Ευαγγελία Αραβανή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου