Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του Κιάνου Ριβς (pic)

 Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του Κιάνου Ριβς (pic)
Η φωτογραφία αυτή η οποία έχει κάνει τον γύρω των social media απεικονίζει τον γνωστό αστέρα του Χόλυγουντ Κιάνου Ριβς να ζει σαν κοινός θνητός αφού όπως φαίνεται δε διστάζει να χρησιμοποιήσει το μετρό για τη μετακίνησή του διαβάζοντας την εφημερίδα του μέσα στο πλήθος...
Έκτος από ταλαντούχος ηθοποίος φαίνεται πως διαθέτει και έναν άκρως ενδιαφέροντα χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος κουβαλά ένα θλιβερό παρελθόν.

Προέρχεται από μια προβληματική οικογένεια. Ο πατέρας του συνελήφθη όταν εκείνος ήταν 12 ετών για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η μητέρα του ήταν στριπτιζέζ.

Μεγαλώνοντας γνώρισε τον έρωτα της ζωής του, μία κοπέλα την οποία αγάπησε τόσο ώστε να θελήσει να την παντρευτεί ,όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς εκείνη σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μπροστά στα μάτια του, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε χάσει το παιδί της.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του,ο Ρίβερ Φίνιξ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ήταν σχεδόν την ίδια χρονιά ο πατέρας του συνελήφθη ξανά.

Η μικρότερη αδελφή του είχε λευχαιμία.

Του αρέσει να ζει τη ζωή του μοναχικά σε κάποια γενέθλια του, αγόρασε μία τούρτα, και άρχισε να τρώει μόνος του.

Δεν κυκλοφορεί ποτέ με σωματοφύλακες και διατηρεί πάντα χαμηλούς τόνους περνώντας σχεδόν απαρατήρητος όσο φυσικά  αυτό είναι εφικτό...

Όταν κάποτε τον  ρώτησαν γιατί είναι θλιμμένος, απάντησε: «Οι περισσότεροι έχουν ανάγκη από ευτυχία για να ζήσουν , εγώ όχι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου