Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα...

Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα...
Ο παιδόφιλος Ρέιμοντ Χιούλετ ο οποίος πέθανε πριν από τρία χρόνια από καρκίνο φέρεται να είχε δηλώσει στον γιο του ότι ήξερε ποιοι απήγαγαν την Μαντλίν και ξέρει που βρίσκεται....
Μια φιλανθρωπική οργάνωση που ειδικεύεται στην εξεύρεση εμπορίας παιδιών υποστηρίζει ότι έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους της οικογένειας της μικρής να ξεκινήσει μια έκκληση για πληροφορίες.
Ήδη έχουν αρχίσει να διανέμονται αφίσες στα ρωσικά από τα γραφεία της φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Κίεβο και τη Μόσχα με εικόνες από το νεαρό κορίτσι που δείχνει πώς μπορεί να μοιάζει τώρα. Η Βικτώρια Γιανίκο - από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγνοουμένων δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας επικοινώνησε μαζί μας και κάναμε μια μετάφραση στα ρώσικα ώστε το φύλλο να εξαπλωθεί και αν μπορεί να βρεθεί αυτό το κορίτσι που εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια, σε ηλικία των τεσσάρων».
Και συμπλήρωσε: «Έχουμε διανείμει στην Ουκρανία και στη Ρωσία, χάρη στους Ρώσους συναδέλφους μας. Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας της Μαντλίν μας έδωσε πληροφορίες από έναν ετοιμοθάνατο άντρα, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι θα μπορούσε να είναι σε αυτή τη χώρα».
«Είναι πιθανό η Μάντι να έχει τώρα άλλο όνομα και να μιλάει άλλη γλώσσα». Πρόσφατα είχε διενεργηθεί τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη κοριτσάκι που της έμοιαζε από τη Νέα Ζηλανδία το οποίο όμως έδειξε πως δεν είναι αυτό η Μαντλίν ΜακΚαν που αγνοείται από το 2007.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου