Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα στην Αγλαντζιά, όπου κακοποίησαν γατάκι


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση για τη βάναυση κακοποίηση, ενός μικρού γατιού, έξω από ταβέρνα στην Αγλαντζιά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο Facebook, πολίτες διαμαρτύρονται έντονα για την στάση του ιδιοκτήτη και του σερβιτόρου του μαγαζιού, ενώ δημιουργήθηκε ομάδα στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης για την διοργάνωση διαμαρτυρίας.

Την οργή του κόσμου προκάλεσε η είδηση για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός μικρού γατιού, σε Ταβέρνα στην Αγλαντζιά, σε σημείο που αγανακτισμένοι πολίτες, αποφάσισαν να διοργανώσουν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη συγκεκριμένη ταβέρνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου στις 7:30 το βράδυ και ήδη έχουν δηλώσει μέχρι στιγμήςσυμμετοχή, 334 άτομα στο Facebook.



Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, ανάρτησαν στην ίδια σελίδα ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν την λύπη τους για το ατυχές, όπως το χαρακτηρίζουν γεγονός το οποίο συνέβηκε στο χώρο του κέντρου του το βράδυ της 26ης Ιουλίου.

Ισχυρίζονται ότι κανένας από τους 3 ιδιοκτήτες δεν βρισκόταν στο χώρο εκείνη τη νύχτα και ότι πληροφορήθηκαν για το περιστατικό την επόμενη μέρα.

Οι ίδιοι επέπληξαν έντονα, όπως αναφέρουν τον τους δράστες, τους οποίους και απομάκρυνα από το μαγαζί.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ EVENT STO FACEBOOK ΕΔΩ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου