Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

15 positive τραγούδια που κάνουν τα ηχεία (και τον κόσμο) να χοροπηδάνε



Η πιο cool μουσική ενέργεια που είδαμε τελευταία, το Amita Motion Positive Group, είναι η τέλεια αφορμή να θυμηθούμε μερικά από τα πιο 'ανεβαστικά' κομμάτια των πρωταγωνιστών της.

Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Τι είναι το Amita Motion Positive Group και γιατί η ιδέα μας έχει ενθουσιάσει τόσο; Πέντε νέοι που ονειρεύονται τη δική τους καριέρα στη μουσική βιομηχανία θα έχουν τη χρυσή ευκαιρία να τα καταφέρουν, με την καθοδήγηση μάλιστα πέντε πολύ δημοφιλών Ελλήνων καλλιτεχνών.
Οι Meλissesοι Vegasο Stanοι Playmen και ο Μηδενιστής είναι έτοιμοι να γίνουν οι μουσικοί παραγωγοί των επίδοξων νέων σταρ και να οδηγήσουν έναν από αυτόν στη Γη της μουσικής επαγγελίας. Εκεί, που μόνος ή με την μπάντα του, ο εκκολαπτόμενος σταρ θα περάσει από όλα τα στάδια της επαγγελματικής διαδικασίας.
Στούντιο, ηχογραφήσεις, web συναυλίες, φωτογραφήσεις.
Το άκρως δημιουργικό project της Amita Motion δεν είναι από αυτά που βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα και υπόσχεται ένα πολύ καυτό καλοκαίρι για δεκάδες ταλέντα εκεί έξω, αφού η μεγαλύτερη στιγμή του έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου. Τι συμβαίνει τότε; Η συναυλία-θεσμός της Ημέρας της Θετικής Ενέργειας.
Επειδή το κλασικό 'Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις' αποθεώνεται στο Amita Motion Positive Group, το Cosmo.gr παρουσιάζει 10 τραγούδια των καλλιτεχνών-'μουσικών παραγωγών' που ξεχειλίζουν Θετική Ενέργεια. Τα ηχεία σας δυνατά και πάμε:

Meλisses - Πίκι Πίκι

Γιατί positive; Γιατί το βίντεο κλιπ αποκλείεται να μην σου φτιάξει τη διάθεση με guest star τον Σούπερμαν και τη Φωτεινή Κορρέ και το 'Πίκι Πίκι' να είναι τίτλος αρκετός για να σκάσεις χαμόγελο.

Vegas - Πιο Ψηλά

Γιατί positive; Από τα τραγούδια που πραγματικά δεν χρειάζονται λέξεις για να περιγράψεις τη θετικότητα. Απλά τρέχεις στο ρεφρέν, δυναμώνεις την ένταση και σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά στη μέση του δωματίου.

Stan - Ό,τι Πιο Όμορφο Έχω Δει

Γιατί positive; Αν δεν είναι positive ο έρωτας και στίχοι όπως 'Είσαι ό,τι πιο όμορφο έχω δει', τότε τίποτα δεν είναι θετικό σ' αυτόν τον κόσμο. Ο Stan έχει τον τρόπο του (εκτός από χιλιάδες fans στην ποδιά του).

Playmen feat. Έλενα Παπαρίζου - All The Time

Γιατί positive; Πάρτι όλη την ώρα. Έχεις κάτι καλύτερο και πιο ζωντανό να προτείνεις; Οι Playmen δένουν εξαιρετικά με την Έλενα Παπαρίζου και το πάρτι ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Μηδενιστής feat. Demy - Μια Ζωγραφιά

Γιατί positive; Σε έναν από τους πιο απρόσμενα δεμένους συνδυασμούς καλλιτεχνών, ο Μηδενιστής ραπάρει και η Demy βάζει το πιο θετικό της χαμόγελο. Το αποτέλεσμα; Μια ζωγραφιά!

Stan - Ένα Βράδυ

 

Γιατί positive; Με πολύ χορό και ένα urban σκηνικό της πόλης, ο Stan και η μελωδία του 'Ένα Βράδυ' μας φέρνουν αισιόδοξες σκέψεις στο μυαλό, για βραδιές που δύσκολα θα ξεχάσεις. Τα μάτια στη χορογραφία και δοκιμάστε το στο σπίτι σας.

Meλisses - Κρυφά

Γιατί positive; Αν μπορείς να αντισταθείς με την εισαγωγή του τραγουδιού και να παραμείνεις ακίνητος, τότε ΟΚ, έχεις κάποια δύναμη που οι περισσότεροι από μας δεν έχουν. Τα πόδια κουνιούνται από μόνα τους, και μάλιστα καθόλου κρυφά.

Μηδενιστής feat. Τάμτα - Σ' Αγαπάω

Γιατί positive; Ποιος είπε ότι ένα fashion icon σαν την Τάμτα δεν μπορεί να μας ξεσηκώσει και να μας γεμίσει θετικές σκέψεις; Το 'Σ' Αγαπάω' είναι η καλύτερη απόδειξη.

Playmen feat. Courtney - Breakin' Me Up

Γιατί positive; Eντάξει, μην παίρνεις το τραγούδι τοις μετρητοίς. Τι κι αν λέει για χωρισμό; Εμείς θέλουμε να βγούμε έξω και να χορέψουμε με το 'Breakin' Me Up'. Ενοχλούμε κάποιον;

Vegas - Πάντα Καλοκαίρι

Γιατί positive; Καλοκαίρι. Δύο εκατομμύρια θετικές σκέψεις. Διακοπές. Άλλα δύο εκατομμύρια θετικές σκέψεις. Οι Vegas έχουν ποτίσει με θετική ενέργεια τη μουσική τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και αυτό το καλοκαίρι.
Πριν μπεις στη σελίδα του Amita Motion Positive Group για να ψηφίσεις το αγαπημένο σου ταλέντο και να βοηθήσεις να πραγματοποιήσει το όνειρό του, δες 5 από τα καλύτερα τραγούδια του project όπως έχουν προκύψει ως τώρα.

Η Μελίνα Ζήση τραγουδάει Meλisses και 'Μια Φορά'

Οι Boys + Noise τραγουδάνε 'Κάνε Κάτι' με τη βοήθεια των Playmen

O Sin Boy φωνάζει 'Παραδέξου Το' και ο Stan συμβουλεύει

Ο Barrice παρακαλεί με τους Vegas 'Να 'σουν Εδώ'

'Είμαστε Αλλιώς' δηλώνουν οι Freaky Flows με το Μηδενιστή

 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου